Samenwerking met FARSK:

appartementengebouw aan de Uiterdijksterweg in Leeuwarden

“Wind mee voor woningbouwplan Leeuwarden” kopt de LC vanochtend in de krant. Het plan voor de herstructurering van het winkelcentrum aan de Uiterdijksterweg in Nijlân is door Hûs en Hiem positief ontvangen. 

Het plan ontworpen door FARSK+ROENOM in opdracht van Uiterdijk b.v. omvat het realiseren van 118 appartementen in de sociale huursector en huur- en koopappartementen in het middensegment.

Hûs en Hiem was zeer content over de wijze waarop de stedenbouwkundige karakteristieken van Nijlân, op basis van een uitgebreide analyse van de wijk, een vertaling hebben gekregen in het stedenbouwkundig en architectonisch plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait